Om Nekrolog.dk

Nekrolog.dk er et website hvor de besøgende på sitet kan læse og skrive nekrologer og dødsannoncer. De nekrologer og dødsannoncer der vil være at finde vil i overvejende grad være skrevet af de besøgende.

Formålet med Nekrolog.dk er, at nekrologer og dødsannoncer vil kunne ses i fremtiden også længe efter at omtalte person død.

Ansvarsfraskrivelse og klager
Da nekrologer og dødsannoncer vil være skrevet af brugere og besøgende på Nekrolog.dk kan websitet og dens udgiver ikke gøres ansvarlig for indholdet og rigtigheden af det der er skrevet af brugere og besøgende. Hvis der er ses indhold som er forkert eller krænkende, så kontakt os. Argumenter gerne med oplysninger der kan dokumentere relation til den pågældende tekst og dokumentere faktuelle fejl. Bemærk, at det ikke er en en ret at få nekrologer og dødsannoncer ændret som andre har skrevet.

Driften af Nekrolog.dk
I udgangspunktet vil det være gratis at skrive nekrologer og dødsannoncer. Det kan dog ikke udelukkes, at det fremover vil kunne komme til at koste at lægge nekrologer og dødsannoncer op. Nekrologer og dødsannoncer der en gang er lagt gratis op vil altid vedblive med at være gratis.

Det vil ligeledes heller ikke kunne udelukkes at der kommer annoncer på websitet Nekrolog.dk. På samme måde aviser og andre netmedier kan vi have behov for at finansiere driften med annoncer.

Scroll to Top